Εντός/Εκτός Θεσσαλονίκης

 

Τα προϊόντα με σήμανση "άμεσα διαθέσιμο" αποστέλλονται εντός 3 (τριών) εργάσιμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Ανεξάρτητα το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 6€.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή, μεταξύ: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ..

 

Δυσπρόσιτες Περιοχές

 

Εάν η περιοχή στην οποία γίνεται η αποστολή είναι δυσπρόσιτη, ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημά μας. Ανεξάρτητα από το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή περιλαμβάνει επιπλέον χρέωση 2€.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη τους και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

*Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή. Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει δυνατότητα, έπειτα από ενημέρωση του πελάτη στην εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας), ο παραλήπτης να είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.