Επιστροφές - Ακυρώσεις

Επιστροφές

Μπορείτε να προβείτε σε επιστροφή, μέρος ή το σύνολο των αγαθών που παραγγείλατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση (e-mail). Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση κατά την οποία πραγματοποιείται αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος με ευθύνη της εταιρείας μας; τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής. Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :

    • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης,(σφραγισμένο όπως παρελήφθη) συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ

    • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί

    • Να ταχυδρομηθούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες

    • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μέσω mail για την πρόθεσή σας

    • Να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο πώλησης

 

Κατά την παράδοση από τον μεταφορέα μας παρακαλούμε να ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.

 

Ακυρώσεις

Μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπέζης. Σε περίπτωση όπου η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.

Εάν έχετε πραγματοποιήσει πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και επιθυμείτε την ακύρωση της συναλλαγής σας, εφόσον δεν σας έχουν αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 24 ωρών από την εντολή αγοράς, είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά, για να σας επιστρέψουμε άμεσα το ποσό χρέωσης που έχει πραγματοποιηθεί στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.