Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2000 από μία νέα ομάδα ατόμων, οι οποίοι μετά από 15 χρόνια εμπειρίας ως εργαζόμενοι στον τομέα των χρωμάτων βαφής αυτοκινήτων, ένωσαν τις φιλοδοξίες τους και τα όνειρά τους για να δημιουργήσουν την Dream Color.


Είμαστε ο Κομνηνός Πλωμαρίτης και ο Δημήτρης Πούλιος, δύο φίλοι και συνοδοιπόροι, που μαζί με τη βοήθεια των υπαλλήλων και των συνεργατών μας, έχουμε εδραιωθεί στην αγορά βαφής αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και συναφών εργαλείων.


Σήμερα πλέον, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της αμερικανικής εταιρείας HOUSE of KOLOR στην Ελλάδα, διαθέτουμε τα προϊόντα και την γνώση “know-how” για την εφαρμογή των πιο επαναστατικών και Extreme χρωμάτων στον κόσμο.


Η HOUSE of KOLOR δεν περιορίζεται στη βαφή αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, τα προϊόντα της έχουν άπειρες εφαρμογές.


Μην αφήνετε κολλήματα λάθους επιλογής υλικού να μπλοκάρουν την φαντασία σας, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε το σωστό προϊόν, για ένα αποτέλεσμα που θα αποχαλινώσει τα όρια της δημιουργίας σας.


Για τους καλλιτέχνες ειδικών εφαρμογών, διαθέτουμε επίσης μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που συμπληρώνει την εφαρμογή τους, όπως:
Εισαγωγή προϊόντων IWATA, Αερογράφους, κομπρεσέρ, ό,τι έχει σχέση με τον τομέα της αερογραφίας. Εισαγωγή στένσιλ ARTOOL


Ένα επίσης μεγάλο κομμάτι των δραστηριοτήτων μας είναι αφοσιωμένο με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στον τομέα της νεροδιάλυτης βαφής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Σ’αυτόν τον τομέα έχουμε επιλέξει να λειτουργούμε ως διανομείς των παγκοσμίως αναγνωρισμένων χρωμάτων της PPG. Διαθέτουμε επίσης όλα τα υλικά και εργαλεία που χρειάζονται στον τομέα της Φανοποιίας.Επίσης διαθέτουμε την πλήρη γκάμα οικοδομικών χρωμάτων της KRAFT, βερνίκια ξύλου - πέτρας, ταπετσαρίες, διακοσμητικά αυτοκόλλητα.

Close